Ugo

Urologie-gamma: voor zelfstandigheid met vertrouwen

Product samenvatting

Voor patiënten met een urinekatheter, is het vertrouwen om te bewegen in alle vrijheid vaak zoek.
Speciaal voor deze mensen is het UGO-assortiment ontwikkeld: een gamma van producten dat precisie en comfort levert, zodat eventuele ongemakken tot een minimum herleid worden.

Producten

Leg Bag

De UGO beenzakken zijn veilig, doeltreffend en eenvoudig te gebruiken, zodat patiënten, thuis of in de zorginstelling, in volle vertrouwen kunnen bewegen.

Ugo 2L drainage bag

2L Drainage Bag

Zachte, knikbestendige zakken, ontwikkeld voor gebruik in een klinische omgeving.

Ugo stand with dignity

Stand with Dignity

Deze stootbestendige staander laat de patiënt toe op een discrete manier gebruik te maken van een urinezak, aangezien deze op een stijlvolle manier aan het oog onttrokken wordt.

Ugo Catheter Valve

Catheter Valve

Het UGO katheterventiel is eenvoudig te gebruiken, discreet en comfortabel. Tot in detail ontworpen voor een veilig gebruik, met een uitstekende grip op de katheter, zodat patiënten vol vertrouwen een zelfstandig leven kunnen leiden.

Ugo home

Home

Een handig en compact pakket, dat bestaat uit producten voor één week. Ideaal voor patiënten die net ontslaan zijn uit het ziekenhuis.

Ugo-Fix-Gentle-catheter-clip

Fix Gentle

Katheterclip is een herkleefbaar gelkussen dat gebruik maakt van zachte siliconentechnologie om verwondingen te voorkomen wanneer het wordt verwijderd. De katheterclip is gemakkelijk te herplaatsen en laat geen kleverige resten achter.

Ugo Fix Catheter Strap

Fix Catheter Strap

Deze fixatieband kan gebruikt worden om zowel urethra- als suprapubische katheters te fixeren. Deze band is eenvoudig aan te passen volgens maat en kan gewassen worden.

Ugo Fix Sleeve

Fix Sleeve

Deze fixatiekous laat toe om een urinezak eenvoudig en comfortabel op het been te dragen. Deze kous is perfect op maat aanpasbaar volgens de noden van de patiënt.

Ugo Fix Bag Belt

Fix Bag Belt

Deze optionele riem is ontworpen om, additioneel op de fixatiekous, meer zekerheid te geven bij het dragen van een volle beenzak.

Tristel logo

Tristel

Tristel is binnen de BeNeLux en Frankrijk exclusieve verdeler van deze producten.

Tristel is producent en verdeler van producten gericht op het voorkomen en beheersen van infecties en besmetting, evenals van hygiëneproducten. Een overzicht van alle Tristel producten vindt u hier.

©2024 tristel.com - Ontwikkeld door RobONTWERPT in samenwerking met Joyce Wever