Daisygrip

Eindelijk : een desinfecteerbare Stuwband

Product samenvatting

Als  herbruikbare en volledig desinfecteerbare stuwband voor bloedafname blinkt de Daisygrip stuwband uit in eenvoud en gebruiksgemak.   De Daisygrip stuwband heeft een uniek ontwerp gericht op hygiëne, hetgeen desinfectie makkelijk en natuurlijk maakt.   Op die manier draagt Daisygrip bij tot een aanzienlijke daling van het infectierisico.

De Daisygrip stuwband heeft een patenteerd uniek en intuïtief magnetisch sluitsysteem, hetgeen aanspannen en weer ontspannen tijdens de prikprocedure zeer eenvoudig en natuurlijk maakt.

Deze gepatenteerde stuwband is gevalideerd voor gebruik van minstens 10 000 (tienduizend) prikprocedures, hetgeen de kost op minder dan 2 ct  per procedure brengt.

De Daisygrip stuwband voelt aangenaam aan de huid voor de patiënt, en is beschikbaar in verschillende kleuren (blauw, rood, geel, zwart, groen) .  Ook markeren met een logo behoort tot de mogelijkheden.

Onderstaande video toont u hoe de stuwband te gebruiken.

 

Producten

daisy grip

Daisygrip

Bloedafname opnieuw bekeken met Daisygrip:

  • Minder bacteriën: in-vitro-experimenten tonen aan dat het gebruik van een spray of desinfectie d.m.v. wiping kruisbesmetting tegenhoudt.
  • Aanzienlijke kostenbesparing: Wegwerp-stuwbanden maar ook infecties veroorzaakt door conventionele stuwbanden veroorzaken een aanzienlijk hogere kost dan bij gebruik van Daisygrip. A 2 ct per procedure heeft Daisygrip de beste prijs-kwaliteit verhouding.
  • Verminderde werklast: het intuïtieve magnetische slot van Daisygrip vereenvoudigt het werkproces, omdat het snel en betrouwbaar met één hand kan worden dichtgekikt.  Ook ontspannen of losmaken gaat makkelijk en snel.
  • Vanwege de moeilijk desinfecteerbare oppervlakken van gewone veneuze stuwbanden, vormt elke bloedafname een potentieel risico op kruisbesmetting. Met Daisygrip heeft u nu een elegante oplossing hiervoor.

Tristel logo

Tristel

Tristel is binnen de BeNeLux en Frankrijk exclusieve verdeler van deze producten.

Tristel is producent en verdeler van producten gericht op het voorkomen en beheersen van infecties en besmetting, evenals van hygiëneproducten. Een overzicht van alle Tristel producten vindt u hier.

©2024 tristel.com - Ontwikkeld door RobONTWERPT in samenwerking met Joyce Wever