AirTotal+ Green

Oppervlaktedesinfectie via verstuiving

Product samenvatting

Air Total + Green is een “granaat” concept dat luchtgedragen desinfectie van risico-oppervlakken snel een veilig toelaat.
De verstuiving van deze « granaat » gebeurt middels het verbreken van het zegel dat onmiddellijk de verneveling doet opstarten.  AirTotal + Green doet dan zijn werk in de vanzelfsprekend volledig ontruimde kamer.

Air Total+  Green is ideaal voor  terminale desinfectie van een risico  kamer of ruimte, gezien de verneveling zorgt voor een totaal bereik van het desinfectiemiddel tot op de moeilijkst toegankelijke plekken.

De ruimte is gedesinfecteerd na één uur werkingstijd, waarop u -na verluchting – de  ruimte weer ter beschikking heeft.

AirTotal is efficient in het afdoden van o.m. Coronavirus, Bacteriën, Ebola, HIV, en Aspergillus brasiliensis (schimmels)

AirTotal+ Green is beschikbaar voor ruimtes van 40 m3 (AT-50) of 150  m3 (AT-300)

Onderstaande video toont u hoe AirTotal+ Green te gebruiken.

Product

AirTotal+ Green

Ruimtelijke oppervlaktedesinfectie én neutralisatie van geurhinder

  • Air Total+ Green is samengesteld uit een mengsel van actieve ingrediënten, de nieuwste generatie quaternair ammonia in combinatie met extracten van plantenoliën.
  • Air Total+  Green bevat geen brandbare of toxische componenten, hetgeen toelaat het product in te zetten in toepassingen te gebruiken met extreme veiligheidsrestricties (luchtvaart o.a.).
  • Microbiologische werkzaamheid: Een breed biocidaal spectrum gekoppeld met een snelle actietijd op bacteriën, schimmels en omwikkelde virussen; ook geuren verspreid door bacteriële ontbinding worden weggezuiverd.
  • Air Total+ Green  is volstrekt compatibel met alle oppervlakte materialen en vormt geen corrosiegevaar voor bvb. electronische componenten.
  • Luchtgedragen desinfectie zonder machine !
  • Bevat geen toxische aldehyden

©2024 tristel.com - Ontwikkeld door RobONTWERPT in samenwerking met Joyce Wever