eChem VOC Sentinel

Verhogen van de luchtkwaliteit om de slaagkansen op IVF te verhogen

Product samenvatting

Het is uitgebreid wetenschappelijk gedocumenteerd dat de eliminatie van Vluchtige Organische Componenten (VOC) in de lucht van IVF-laboratoria een verhoging van de slaagkansen op IVF met zich meebrengt: een verhoogd aantal rijpe vruchtbare ovocyten, een verhoogde blastocysttransfer, een verhoging van de terugplaatsingen en van de geboorten.

Luchtzuivering d.m.v. een HEPA-filter vermindert de VOC- of aldehydeconcentratie in de lucht echter niet. Om dat te bereiken is het nodig om de lucht te behandelen met actieve kool, die in staat is om ongewenste chemische deeltjes, zoals tolueen, benzeen, aldehyden e.d. te absorberen, zoals in 2015 aanbevolen door de European Society of Human Reproduction and Embriology (ESRHE).

Met de luchtbehandelingseenheden van het Echem VOC-assortiment wordt niet alleen de hoeveelheid stofdeeltjes en micro-organismen afgebouwd, maar ook de Vluchtige Organische Componenten die in de lucht aanwezig zijn, en dit dankzij specifieke actieve koolmodules.

Kenmerken

  • Krachtig: aanzienlijke vermindering van Vluchtige Organische Componenten (VOC) in de lucht
  • Mobiel toestel: geen plaatsingswerken
  • Eenvoudig en intuïtief in gebruik
  • Neemt weinig ruimte in
  • Heel stil
  • Met onderhoudscontract en technische bijstand

Producten

echem-voc-sentinel

eChem VOC Sentinel

eChem VOC wordt ingezet in IVF-laboratoria of pick-up rooms om de luchtkwaliteit te verhogen om zo de slaagkansen op IVF aanzienlijk te verhogen.

Tristel logo

Tristel

Tristel is binnen de BeNeLux en Frankrijk exclusieve verdeler van dit product.

Tristel is producent en verdeler van producten gericht op het voorkomen en beheersen van infecties en besmetting, evenals van hygiëneproducten. Een overzicht van alle Tristel producten vindt u hier.

©2020 tristel.com - Ontwikkeld door RobONTWERPT in samenwerking met Joyce Wever