Daisygrip

Clean Clever Click

Product samenvatting

Herbruikbare en volledig reinigbare en desinfecteerbare stuwband voor bloedafname. De Daisy vermindert tijd, kosten en infectierisico’s.

Daisygrip is de eerste hygiënisch herbruikbare veneuze stuwband en heeft een uniek intuïtief sluitsysteem. De eenvoudige toepassing en desinfectiemethode zorgen voor een duurzame veiligheid en verlagen permanent de kosten. Met Daisy wordt elke bloedafname tijdbesparend en onder hygiënische omstandigheden genomen, zonder de huidige behandelingsprocedures te veranderen.

Producten

daisy grip

Daisygrip

Dé betere manier van bloedafname.

  • Minder bacteriën: in-vitro-experimenten tonen aan dat het gebruik van een spray of desinfectie d.m.v. wiping kruisbesmetting tegenhoudt.
  • Aanzienlijke kostenbesparingen: Wegwerp-stuwbanden of infecties veroorzaakt door conventionele stuwbanden veroorzaken een aanzienlijk hogere kost dan het gebruik van Daisygrip.
  • Verminderde werklast: het intuïtieve magnetische slot vereenvoudigt het werkproces, omdat het snel en betrouwbaar met één hand kan worden gebruikt.
  • Vanwege de slecht desinfecteerbare oppervlakken van gewone veneuze stuwbanden, vormt elke bloedafname een potentieel risico op infectie. Daisygrip biedt u dé oplossing voor dit probleem.

Tristel logo

Tristel

Tristel is binnen de BeNeLux en Frankrijk exclusieve verdeler van deze producten.

Tristel is producent en verdeler van producten gericht op het voorkomen en beheersen van infecties en besmetting, evenals van hygiëneproducten. Een overzicht van alle Tristel producten vindt u hier.

©2020 tristel.com - Ontwikkeld door RobONTWERPT in samenwerking met Joyce Wever